Danielle De Raedemaeker

 


 
  NAAM : Danielle De Reademaeker

KUNSTVORM : aquarel

 

 
Mijn naam is Danielle, ben ooit begonnen rond 1996 met me boeken aan te schaffen van de Famous Artists Schools. Zo ben ik gestart met tekenen.  Omdat kleuren mij altijd hebben gefascineerd en ik creatief ben met stoffen, zoals kleding maken, plaids, breiwerk enz....  Vond ik het ook boeiend om dit ook eens weer te geven op papier. Stilaan rond 1997 ben ik begonnen met kleine aquarellen te maken. Ben er een tijd mee gestopt, maar ben nu terug opnieuw actief met aquarellen.

Kleuren zijn het mooist in het leven, het kan alles weergeven.  Geluk, passie, liefde, tederheid, verdriet emoties enz... Dit kan ik weergeven in aquarellen.  Hou ontzettend veel van de natuur, dieren en alles wat leeft en puur is.

Aquarellen is een hobby voor me, maar als je iets van jezelf kunt weergeven, een stukje van je ziel en gedachten dat maakt jezelf gelukkig, geloven in creatief te durven zijn. Iedereen heeft dit in zich, het zit allemaal in ieder van ons.

Het is de eerste keer dat ik tentoonstelde en met dank aan mijn vriendin Nickske, als ik haar steun niet gekregen had, was ik er nooit mee buitengekomen en zou dan ook niet hebben deelgenomen aan de kunstenaarsroute.

Bedankt Grimbergen!!